CV floor 2.png

Over mij

Eind januari 2018 ben ik afgestudeerd met een 9 aan de opleiding Communication and Multimedia Design (specialisatie UX Design) aan de Hogeschool te Utrecht.

Gedurende 1,5 jaar heb ik opdrachten uitgevoerd als stagiaire en afstudeerder bij de Belastingdienst en bol.com op de gebieden van UX Design (een jaar) en UX Research (een half jaar).

Vanuit mijn expertise op het gebied van UX Design heb ik meerwaarde voor de klant omdat ik de vraag en de vraag achter de vraag kan beantwoorden en deze kan omzetten in design. Ik kan ontwikkelaars goed van informatie voorzien, zodanig dat de oplossing die gemaakt wordt perfect aansluit bij de vraag van de klant.

Als een gedreven teamplayer die de klant centraal stelt en naar de hoogste UX streeft kan ik goed werken in dynamische organisaties. Ik heb aantoonbare ervaring met stakeholder management en ben in staat om overzicht te houden. In combinatie met de nodige creativiteit en overtuigingskracht kan ik meerwaarde leveren voor de klant.

Ik vind het iedere keer weer een uitdaging om in dit brede werkveld van UX Design tot nieuwe ideeën en oplossingen te komen.
 

 


 

 

 

.